Slide

FÅ ET MØBEL SOM GÅR PÅ SKINNER

Stadig flere har fått øynene opp for å investere i en Slide Skyvedørsgarderobe. Ikke bare er de praktiske og gir deg full utnyttelse fra gulv til tak - de er også et møbel som tar seg godt ut i rommet ditt. Alle skyvedørene tilpasses på dine mål – og leveres i utallige kombinasjonsmuligheter – alt fra melamin, laminat, farget glass, alle de populære speiltypene, fototapet og en rekke andre spennende emner.

Slide skyvedør

KVALITET I SÆRKLASSE

Vi er stolt over å tilby deg vår beste kvalitet! Våre profiler er av meget høy kvalitet, og leveres utelukkende i aluminium. I tillegg kan de fleste skyvedørene leveres med posisjonsfjær i skinnen, slik at dørene holder seg på plass i ønsket posisjon, på tross av ujevnheter. Avsporingssikring og et av markedets kraftigste nylonhjul med kulelager sikrer en så lydløs gange som overhodet mulig, og langvarig brukerglede i årene som kommer.

slide innredning

PRAKTISK GARDEROBE-INNREDNING I ALLE PRISKLASSER

Hos oss kan du selv velge hvilken type innredning du ønsker, og i den prisklassen som passer deg best. Vi har alt fra tradisjonelle trådkurvsystemer til lavpris, faste hyller, stangpakker, og til det velkjente Roller-systemet hvor trådkurvene holder meget høy kvalitet og funksjonalitet. Med sistnevnte system vil kurv-ras aldri lengre være et problem, og jo mer du putter oppi kurven – jo lettere triller den.

 

SLIDE MØBELSERIE – NÅR KUN DET BESTE ER GODT NOK

Hos oss får du vår nyeste møbelserie, som er et meget godt alternativ for deg som ønsker å lage en walk-In garderobe, eller rett og slett bare en åpen innredningsløsning. Her kan man kombinere både kurver, hyller, skuffer og mye mer, alt etter ønsker og behov. Vi har også et utvalg tilbehør til innredning, som bla skoholder, bukseheng, sko-kurver, slips/belteholder, kurvdeler og mye mer.

Montering

LA OSS MONTERE DIN SKYVEDØRSGARDEROBE!

Ikke alle ønsker å montere selv – la heller oss ta jobben. Våre profesjonelle montører kommer hjem til deg til avtalt tid, og monterer din skyvedørsgarderobe smidig og knirkefritt.

 

Ta kontakt med oss og få et godt pristilbud på dette.